Wie jarig is trakteert! En dan hebben we het niet over mandarijntjes. Omdat we a.s. vrijdag onze vijfde verjaardag vieren hebben we allerlei leuke cadeaus voor jullie kunnen regelen. En om het feest compleet te maken doen we bij elke prijs nog twee gastenlijstplaatsen bij. Laat het LEGENDS: cadeau festijn maar beginnen. Hiep! Hiep! Hoera!

5 x LEYP/LEGENDS: jas

Onze vrienden van Leyp hebben als cadeau voor de LEGENDS: crew een limited edition LEGENDS: jas gemaakt. Naast dope ook nog eens erg aardig natuurlijk. En de lui van Leyp zijn zo aardig dat we vijf geluksvogels blij mogen maken met een LEGENDS:/Leyp jas.

Mail naar info@legends-tribute.nl met als onderwerp ‘LEYP’ om kans te maken op deze mooi jas en gastenlijstplaatsen voor LEGENDS: Our 5th Anniversary. Bedankt Leyp

5 x LEGENDS: Canvas (60 bij 60)

Altijd al een Soul held aan je muur willen hebben? Grijp dan nu je kans, want van de bazen van BasicCanvas mogen we vijf maal een prachtige LEGENDS: canvas van 60 bij 60 cm weggeven. We hebben voor je in de aanbieding D’Angelo, Marvin Gaye, Maxwell, Michael Jackson en Stevie Wonder.

Mail naar info@legends-tribute.nl met als onderwerp ‘BasicCanvas’ om kans te maken op een LEGENDS: canvas en gastenlijstplaatsen voor LEGENDS: Our 5th Anniversary. Geef ajb aan welke artiest je voorkeur heeft. Bedankt BasicCanvas

5 x WeTransfer accounts (t.w.v. 120 dollar per jaar)

Als je regelmatig grote bestanden verstuurt en/of ontvangt kan je niet zonder WeTransfer. Wij van LEGENDS: gebruiken bijna dagelijks deze makkelijke en gratis manier om grote bestanden te versturen. Van WeTransfer mogen we vijf persoonlijke WeTransfer kanalen verloten. Dus met je eigen WeTransfer URL (yourname.wetransfer.com). Je eigen wallpapers. En je bestanden worden vier weken bewaard ipv twee. We like!

Mail naar info@legends-tribute.nl met als onderwerp ‘WeTransfer’ om kans te maken op een WeTransfer channel en gastenlijstplaatsen voor LEGENDS: Our 5th Anniversary.
Bedankt WeTransfer

5 x Saunabezoek incl. facial voor 2 vrouwen bij Wellness 1926 (t.w.v. 92,-)

Aan de rand van het centrum van Amsterdam ligt in een bijgebouw van een oude kerk een pareltje onder de Amsterdamse sauna’s, Wellness 1926. Deze sauna is zes dagen per week geopend, waarvan op dinsdag speciaal voor vrouwen. Op deze ‘vrouwendag’ mag er badkleding gedragen worden. Van Wellness 1926 mogen we 5 x 2 vrouwen blij gaan maken met een bezoek aan de sauna op een dinsdag en een heerlijke gezichtsbehandeling. Lekker ontspannen!

Mail naar info@legends-tribute.nl met als onderwerp ‘Wellness 1926’ om kans te maken op dit sauna arrangement en gastenlijstplaatsen voor LEGENDS: Our 5th Anniversary. Bedankt Wellness 1926

5 x Cherries on Top/LEGENDS: taart (t.w.v. 40,-)

Iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of zomaar een feestje? Cherries on Top is gespecialiseerd in originele taarten en cupcakes voor alle gelegenheden. En wat is een LEGENDS: verjaardag zonder taart? Niets natuurlijk. Van Cherries on Top mogen we vijf heerlijke verjaardagstaarten gevuld met slagroom en verse frambozen weggeven. Mmmmmmm. Het water loopt ons al in de mond.

Mail naar info@legends-tribute.nl met als onderwerp ‘Cherries on Top’ om kans te maken op een LEGENDS: Cherries on Top taart en gastenlijstplaatsen voor LEGENDS: Our 5th Anniversary. Bedankt Cherries on Top

 

You must be logged in to post a comment.